Hallo Residentie
Envoyer par email Imprimer
content-picture
Publié le donderdag 27 januari 2011
**Résumé

Molenbeek staat niet echt bekend als de meest pittoreske buurt van Brussel. Toch kozen Bart en Max ervoor om hier te komen wonen. Ze kochten een lot in een gerenoveerde metaalschrijnwerkerij die deel uitmaakt van een beschermd straatzicht, en richtten er een luxueuze loft in. Molenbeek staat niet echt bekend als de meest pittoreske buurt van Brussel. Toch kozen Bart en Max ervoor om hier te komen wonen.

Molenbeek staat niet echt bekend als de meest pittoreske buurt van Brussel. Toch kozen Bart en Max ervoor om hier te komen wonen. Ze kochten een lot in een gerenoveerde metaalschrijnwerkerij die deel uitmaakt van een beschermd straatzicht, en richtten er een luxueuze loft in.

 

Molenbeek staat niet echt bekend als de meest pittoreske buurt van Brussel. Toch kozen Bart en Max ervoor om hier te komen wonen.

 

De woning van Bart en Max is een van de vier lofts in een voormalige opslagplaats van een metaalschrijnwerkerij, met op de gelijkvloerse verdieping onder andere parkeerplaatsen en technische ruimtes. Ze kochten de loft casco, dat wil zeggen water- en winddicht.

 

Lees meer...