Hallo Residentie
Envoyer par email Imprimer
content-picture
Publié le vrijdag 20 mei 2011
**Résumé

Building Quality label, een ontwikkeling van Vinçotte in samenwerking met Trevi Group.   Laat de kwaliteit van uw gebouw evalueren door professionals!

Building Quality label, een ontwikkeling van Vinçotte in samenwerking met Trevi Group.

 

Laat de kwaliteit van uw gebouw evalueren door professionals!

welke zijn de te voorziene werken? wordt mijn gebouw goed beheerd? ligt het goed in de markt? Zijn dit alle- maal vragen waar u niet meteen een antwoord op vindt? laat de kwaliteit van uw gebouw beoordelen door vinçotte specialisten en ontvang het Building Quality label.

 

U ontvangt hierbij:

— een kwaliteitscertificaat van het gebouw. 

— een evaluatierapport van het gebouw met een analyse van meer dan 100 referentiepunten. 

— een actieplan met aanbevelingen om de kwaliteit van het gebouw te verbeteren en te behouden. 

— 1 uur telefonisch advies voor de raad van mede-eigenaars.

 

5 kwaliteitsindicatoren:

Constructie 

De kwaliteit van een gebouw kan niet bepaald worden zonder enig onderzoek naar de manier waarop het gebouwd en onderhouden werd. we kijken de staat van het gebouw na: de ruwbouw, de gevels, het dak, de speciale technieken, de afwerking, ... en stellen vast welke maatregelen nodig zijn om de kwaliteit te verbeteren of te behouden.

Comfort & Faciliteiten 

Een 5 sterren gebouw is vanzelfsprekend comfortabel. wij stellen vast welk comfortniveau aangeboden wordt aan de bewoners. dit geldt ook voor wat betreft geluidsisolatie, toegankelijkheid voor mindervaliden, toegang tot de brievenbussen, voorzieningen voor het ver- huizen, parkeermogelijkheden, tuinen, ...

Veiligheid & gezondheid 

Geen kwaliteitslabel voor een gebouw dat onveilig is!  We onderzoeken in de eerste plaats de situatie op gebied van asbest, lood, brandveiligheid en de veiligheidsomgeving voor een kind.

Energieaanpak 

Centraal in onze missie staat de analyse van het energetisch profiel van uw woning (warm water productie, ventilatie, verwarming, regeneratie van energie, ...) en de identificatie van quick wins: isolatie, afstelling of vervanging van de stookketel, ...

Milieuaspecten 

Een kwaliteitsgebouw is milieuvriendelijk. de aanwezigheid van afvalverwerkingsbeheer, energiezuinige technieken maar ook de bereikbaarheid via het openbaar vervoer, de nabijheid van winkels en scholen bestuderen wij samen met u.

 

Vinçotte

Jan olieslagerslaan 35 - 1800 vilvoorde 

+32 2 674 58 68 of +32 2 674 57 02 

BQL@vincotte.be