Hallo Residentie
Envoyer par email Imprimer
content-picture
Publié le maandag 07 september 2015
**Résumé

Homexpo is in België de eerste gratis beurs voor het grote publiek die gespecialiseerd is in residentieel vastgoed. Homexpo brengt de verschillende sectoren van het Belgische vastgoed samen onder één dak om beter te beantwoorden aan de behoeften die de bezoekers hebben bij hun zoektocht naar vastgoed en informatie. Alle professionals op deze beurs kunnen de bezoekers efficiënt begeleiden wanneer die met een gerust gemoed de stap willen wagen. Een "Voorbeelddorp voor mede-eigendom" met een groot aantal standen zal ter beschikking staan van de bezoekers en professionelen om te antwoorden op alle vragen betreffende het mede-eigendom. Een "Renovatie- en Energiebesparing-dorp" zal ter beschikking staan van de bezoekers en professionelen om te antwoorden op alle vragen betreffende renovatie en energiebesparing. Tijdens deze eerste editie staan vele exposanten klaar om te antwoorden op de vragen van de verwachte bezoekers.

Homexpo is in België de eerste gratis beurs voor het grote publiek die gespecialiseerd is in residentieel vastgoed.

Homexpo brengt de verschillende sectoren van het Belgische vastgoed samen onder één dak om beter te beantwoorden aan de behoeften die de bezoekers hebben bij hun zoektocht naar vastgoed en informatie. Alle professionals op deze beurs kunnen de bezoekers efficiënt begeleiden wanneer die met een gerust gemoed de stap willen wagen.

Een "Voorbeelddorp voor mede-eigendom" met een groot aantal standen zal ter beschikking staan van de bezoekers en professionelen om te antwoorden op alle vragen betreffende het mede-eigendom.

Een "Renovatie- en Energiebesparing-dorp" zal ter beschikking staan van de bezoekers en professionelen om te antwoorden op alle vragen betreffende renovatie en energiebesparing.

Tijdens deze eerste editie staan vele exposanten klaar om te antwoorden op de vragen van de verwachte bezoekers.