Hallo Residentie
Envoyer par email Imprimer
content-picture
Publié le donderdag 18 juli 2013
**Résumé

  De wetgeving vereist de aanwezigheid van syndicus gegevens/informatie in de ingang van hun gebouwen.  De gebouwen vakbonden kunnen nu van een nieuwe technologie genieten om te communiceren met de eigenaren van het gebouw.   Nooit meer geplakte vellen in lobby’s om informatie door te geven.

 

De wetgeving vereist de aanwezigheid van syndicus gegevens/informatie in de ingang van hun gebouwen.  De gebouwen vakbonden kunnen nu van een nieuwe technologie genieten om te communiceren met de eigenaren van het gebouw.

 

Nooit meer geplakte vellen in lobby’s om informatie door te geven.

 

Hier komt "Mediacadabra "!

 

Een 22-inch scherm, aangesloten aan de web via een gate en geplaatst in de buurt van de liften in het gebouw, zal alle informatie met betrekking tot de communicatie verspreiden, namelijk de gegevens van de verzekeraar, de nooddiensten, de lift fabrikant, de conciërge, de volgende algemene vergadering, de dagen van selectieve vuilnisophaaldienst, enz. .....

Uw boodschap wordt verzonden in het gebouw van uw keuze, na ontvangst van uw mail.

Achterscherm bevat de coördinaten van syndicus, en het weerbestand van de week.

 

"CHILD FOCUS” en de federale politie krijgen gratis de mogelijkheid om onmiddellijk een foto van een vermiste uit te zenden.

 

Wij plaatsen deze schermen gratis en geven aan de vakbonden de mogelijkheid om hun boodschappen te publiceren in de betrokken gebouwen; ter compensatie, publiceren wij relevante advertenties (verhuizer, lift, ramen&deuren, elektricien, loodgieter, verwarmingsinstallateur, slotenmaker, etc ...).

 

 Mediacadabra zal binnenkort een media van nut worden: om te beginnen zal het netwerk geplaatst worden per 100 gebouwen per gemeente in het Brussels Gewest.

 

Word lid van ons systeem en geef gratis service aan uw klanten.

Contact: Mediacadabra.com

                bg@mediacadabra.com

                tel 0475/60.88.45