Hallo Residentie
Envoyer par email Imprimer
content-picture
Publié le woensdag 09 maart 2011
**Résumé

De vraag is :"Bij een pakket documenten verstuurd door de syndicus m.b.t. een nakende Algemene Vergadering zit een brief van een advocatenkantoor dat voorstelt de verplichte aanpassing van de basisakte uit te voeren voor een bedrag van 600 euro. Nu gaat het hier om een appartementsblok met meer dan 150 studio's en appartementen. Nu is de hamvraag: wordt die 600 euro gedeeld door alle mede-eigenaars of is dat per eigenaar? Mag ik ervan uitgaan dat er slechts 1 aanpassing van de basisakte wordt opgesteld die geldig is voor het volledige gebouw?"

De vraag is :

"Bij een pakket documenten verstuurd door de syndicus m.b.t. een nakende Algemene Vergadering zit een brief van een advocatenkantoor dat voorstelt de verplichte aanpassing van de basisakte uit te voeren voor een bedrag van 600 euro. Nu gaat het hier om een appartementsblok met meer dan 150 studio's en appartementen. 

Nu is de hamvraag: wordt die 600 euro gedeeld door alle mede-eigenaars of is dat per eigenaar? Mag ik ervan uitgaan dat er slechts 1 aanpassing van de basisakte wordt opgesteld die geldig is voor het volledige gebouw?"

Volg dit onderwerp op Juridisch Forum, klik hier