Hallo Residentie
Envoyer par email Imprimer
content-picture
Publié le maandag 14 maart 2011
**Résumé

  In de beste journalistieke traditie analyseert dit tweetalige tijdschrift alle belangrijke topics uit het appartements- en immorecht. Niet alleen de wetgeving, maar ook en vooral de praktische consequenties ervan komen aan bod. In elk nummer krijgt u bovendien een toelichting bij recente rechtspraak plus informatie over nieuwe tendensen, studiedagen, recente publicaties,... Een uniek tijdschrift waarin juristen, notarissen en makelaars, maar ook eigenaars, immobiliënkantoren en architecten het antwoord vinden op hun professionele vragen.  

 

In de beste journalistieke traditie analyseert dit tweetalige tijdschrift alle belangrijke topics uit het appartements- en immorecht. Niet alleen de wetgeving, maar ook en vooral de praktische consequenties ervan komen aan bod. In elk nummer krijgt u bovendien een toelichting bij recente rechtspraak plus informatie over nieuwe tendensen, studiedagen, recente publicaties,...

Een uniek tijdschrift waarin juristen, notarissen en makelaars, maar ook eigenaars, immobiliënkantoren en architecten het antwoord vinden op hun professionele vragen.